Rostás - Farkas György honlapja

MENÜ
 

Balázs József borsodbótai plébánosnak


Testvérem!

Még mindig úgy van a föld, ahogy Isten akkor a kezdet kezdetén megteremtette.Első perctől tudtam, hogy lehetetlent azonnal teljesítesz, de a csodára még nekem is várnom kell 3-4 másodpercet.
Ha ígértem, hát tartom a szavam. megvárom, amíg kifordítod a földet, a világot a sarkaiból.Az idő nekünk dolgozik.
A kertek alatt a fecskehívogató tavasz... Elindulok a sokadik tavaszomon világjáró körutamra, és ígéretemhez híven meglátogatlak.
Addig is vigyázz a tűzre, a földre és a vízre. mert rád van bízva...Ezért, mi mindannyian felelősséggel tartozunk.
Sokat gondolok rád, mindig az eszemben vagy. Nagyon jó, hogy eljöttél a 21. konferenciánkra.Mindegyikre várunk, és elvárunk.
Testvérem! Mit gondolsz, Pisti fiam örökre elhagyott, vagy csak próbára tesz, mint az Isten. Itt most az idő, a világ ítéletes, zivataros...Mert tudod Testvérem, a mi hazánk a fény hazája.
De tudod, olyan régóta botorkálok sötétben, hogy már szinte kezdem megszokni, mint gyermekkoromban az éhezést.
Sok itt a baj, és sok mondanivalóm lenne. Remélem, mielőbb látlak, és elpanaszolhatom bánatomat.
Addig is Isten óvjon, és tenyerén hordjon.

Szeretettel: Rostás - Farkas György testvéred

***

Drága Bátyám!

Most olvasva soraidat azt érzem belőlük, hogy nagyon el vagy keseredve. Sokszor voltál már ilyen helyzetben, de most igen is nehéz a te soraidat olvasni. Nem vitás, sokan elpártoltak mellőled. Érzem és tudom.

De mint író és költő  tudod, hogy a lényeg mindig láthatatlan marad! Ismerem ezt az érzést és hiszem, hogy megértenek majd a barátaid és ismerőseid. Pisti sajnos a közélet szereplőinek egy halott ember. Nem akar róla senki tudni és hitelét veszítette. Neki már jó! De mi itt maradtunk. Megtette, amit ebből az életből ki lehetett hozni - kiment, hogy boldoguljon!

A meghívást köszönöm a konferenciára. Tavasz mindig lesz, de tudod, el ne felejtsd, hogy rövid! Ezért kell most okosnak lenni!

Most minden szépet és jót, amit csak kívánhatok kívánok neked és szeretetreméltó feleségednek.

Isten áldjon benneteket: Balázs József

 
 

 

Asztali nézet